Skip to main content

FAUNA

€100/nacht

Rustiek | Aards | Bos

Een imposante kamer die heerlijk warm en knus aanvoelt. Door de suggestie van een hemel boven het kingzise bed krijg je het gevoel dat je heerlijk omarmd wordt.

Je beschikt over een eigen badkamer met comfortabele douche en toilet. Koffie- en theefaciliteiten en flat screen tv zijn inbegrepen bij de kamer. In het hele pand kun je gebruik maken van gratis wifi. Je vraagt je bijna af waarom je niet gewoon lekker in bed zou blijven liggen.

Voorzieningen

Gedeelde ingang

Je komt de bed & breakfast binnen via de gezamenlijke ingang. Onze gastenkamers bevinden zich op de eerste verdieping.

2 kingsize bedden

Beide gastenkamers hebben heerlijk royale bedden van 180x200 cm. Het is mogelijk deze bedden te scheiden.

Parkeren

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Mocht je het fijn vinden, dan kun je altijd gebruik maken van onze privé parkeerplaats aan de achterzijde van de bed & breakfast.

Dichtbij openbaar vervoer

De stations Roermond, Weert en Venlo zijn relatief dichtbij waarna Neer prima met de bus te bereiken is.

Douche / Toilet en suite

Naast een wasgelegenheid heeft je kamer een eigen douche en toilet en suite.

Te voet of op de fiets

Ontdek een prachtig landschap dat erom vraagt om wandelend of fietsend te worden ontdekt. We vertellen je graag meer over de (verborgen) parels.

“⭐⭐⭐⭐⭐
Een prachtige B&B in een mooie plaats omgeven door natuur. Perfect om te wandelen, te fietsen of te genieten van de rust. De eigenaren verwelkomen je hartelijk, vertellen je met passie over de plek en hun verblijf en laten je prachtige stukjes van de omgeving zien. Ze hebben een hart voor wat ze doen en dat zie je overal in terug. Zelfs met het ontbijt, wat echt een verwennerij was. Een aanrader, wij komen zeker terug!”

Jesse RooijakkersGast