Skip to main content

HUISREGELS

Regels, eigenlijk niet ons favoriete onderwerp. Maar we willen graag jouw én ons verblijf in den Engel zo prettig en soepel mogelijk laten verlopen. We zijn niet veeleisend, maar zouden het fijn vinden als je tijdens je verblijf met een aantal zaken rekening houdt. We zijn ontzettend trots en blij met ons plekje en willen dit graag zo houden. Om dit te doen, hebben we een aantal basisregels op papier gezet. Is dit voor jou geen probleem? Dan verwelkomen we je met open armen en kijken we uit naar je bezoek.

Algemeen

 • Onze voorwaarden zijn van toepassing op alle gebruikers van Bed & Breakfast den Engel, gevestigd op Engelmanstraat 22, 6086 BC Neer. Met het aangaan van een boekingsovereenkomst worden deze algemene voorwaarden van kracht.
 • Verblijven kan enkel door personen die een vaste woon- of verblijfplaats hebben en minimaal 18 jaar of ouder zijn.
 • We zijn niet aansprakelijk voor schade, verlies of diefstal van eigendommen van onze gasten.
 • Bij overtreding van deze algemene voorwaarden, niet opvolgen van instructies, huishoudelijk regelement en bij ongepast gedrag, kunnen we gasten met onmiddellijke ingang de toegang tot onze accommodatie ontzeggen en/of weigeren, zonder nadere mededeling en opgaaf van redenen en zonder restitutie van verblijfskosten.

Reserveringenbevestiging

 • Op reserveringsbevestiging zijn altijd de algemene voorwaarden van toepassing.

Betaling

 • De verblijfskosten dienen vooraf of anders uiterlijk bij vertrek contant, of middels elektronische overschrijving te worden voldaan. In overleg kan van deze voorwaarde afgeweken worden.
 • Actuele tarieven staan vermeld op www.denengel.net

Annulering

 • Bij annulering gelden de volgende vergoedingen:
  o Annulering tot 5 dagen voor ingangsdatum is kosteloos.
  o Bij annulering vanaf 5 dagen voor ingangsdatum is 100% van het boekingsbedrag verschuldigd. Het verschuldigde bedrag dient dan te worden overgemaakt op (IBAN) bankrekeningnummer NL68 RBRB 8835292891 van Bed & Breakfast den Engel o.v.v. keuze kamer en verblijfdatum.

Aankomst en vertrek

 • We vragen bij aankomst ter legimitatie je paspoort of identiteitsbewijs te tonen. Bij aankomst wordt ook de sleutel overhandigd. Verlies dient direct gemeld te worden en bij vertrek (indien sleutel onvindbaar blijft) zal een bedrag van € 200,- in rekening gebracht worden.
 • Inchecken is op de dag van aankomst mogelijk vanaf 16.00 uur. In overleg kun je eventueel eerder je spullen in bewaring geven, zodat je al vast van de omgeving kunt genieten.
 • Uitchecken op de dag van vertrek is mogelijk tot 11.00 uur. In overleg kan van bovengenoemde tijden worden afgeweken. Bij voortijdig vertrek vindt geen restitutie plaats.

Ontbijt

 • Het ontbijt wordt geserveerd tussen 08:00 uur en 10:00 uur. Vooraf wordt een tijd met je afgesproken zodat alles lekker vers op tafel wordt geserveerd. Het ontbijt is steeds in de kamerprijs inbegrepen.

Verblijf

 • Gebruik/betreden van onze accommodatie door personen die niet vermeld staan op de reservering is niet toegestaan.
 • Meebrengen van huisdieren is niet toegestaan, dit geldt ook voor het dragen van badkleding in de ontbijt ruimte.
 • Het nuttigen in onze accommodatie van zelf meegebracht eten en drinken is niet toegestaan. In overleg kan hier eventueel van worden afgeweken.
 • Bij een verblijf van langere duur worden individuele afspraken gemaakt over de wens van schone handdoeken, schone bedlinnen, schoonmaak en ontbijt.
 • Het is niet toegestaan om de bedden zonder lakens en slopen te beslapen. In het geval dat tijdens de overnachting niet verwijderbare vlekken in het matras, dekbed, kussens of handdoeken ontstaan, zullen we de hierdoor ontstane reinigings- en/of vervangingskosten bij de gast in rekening brengen.

Tot slot

We vinden het fijn als onze gasten zich thuis voelen. Niet roken, geen open vuur, kamer en gezamenlijke ruimte etc. schoon en netjes houden en geen hinderlijk geluid m.n. tussen 22.30 uur en 7.00 uur hoort hierbij. Onze accommodatie is 24 uur per dag toegankelijk tijdens een verblijf.

Wij wensen je een heel aangenaam en ontspannen verblijf toe.
Pascal en Simone

Voor de rest lekker genieten

Ben je er klaar voor om de prachtige omgeving en onze B&B te ontdekken? Bekijk dan de beschikbaarheid van onze kamers.