Skip to main content

FLORA

€100/nacht

Bloemen | Voorjaar | Warm

Laat je baden in luxe met de aaibare fluwelen stoffen en klassieke messing details. Geniet van de warmte, de zachte zonnestralen die je kamer verlichten en de lichte kleuren. Voel je welkom, voel je thuis.

De kamer is voorzien van een eigen badkamer met comfortabele douche en toilet. Koffie- en theefaciliteiten en flat screen tv zijn inbegrepen bij de kamer. In het hele pand kun je gebruik maken van gratis wifi. Je vraagt je bijna af waarom je niet gewoon lekker in bed zou blijven liggen.

Voorzieningen

Gedeelde ingang

Je komt de bed & breakfast binnen via de gezamenlijke ingang. Onze gastenkamers bevinden zich op de eerste verdieping.

2 kingsize bedden

Beide gastenkamers hebben heerlijk royale bedden van 180x200 cm. Het is mogelijk deze bedden te scheiden.

Parkeren

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Mocht je het fijn vinden, dan kun je altijd gebruik maken van onze privé parkeerplaats aan de achterzijde van de bed & breakfast.

Dichtbij openbaar vervoer

De stations Roermond, Weert en Venlo zijn relatief dichtbij waarna Neer prima met de bus te bereiken is.

Douche / Toilet en suite

Naast een wasgelegenheid heeft je kamer een eigen douche en toilet en suite.

Te voet of op de fiets

Ontdek een prachtig landschap dat erom vraagt om wandelend of fietsend te worden ontdekt. We vertellen je graag meer over de (verborgen) parels.

“⭐⭐⭐⭐⭐
Voor een familiefeest bleven we twee nachten in Bed en Breakfast Den Engel. Wat een geweldig bed en wat een super super breakfast! Onze gastheer en gastvrouw hadden alles tot in de puntjes verzorgd. We zijn redelijk kritische reizigers, maar ze slaagden met vlag en wimpel als hosts van het jaar. En dat de vertrekken mede met behulp van een styliste zijn ingericht is goed te zien. Alles heel verzorgd en smaakvol.”

Vera SteenhartGast