Skip to main content

Beste levensgenieters,

Bij Bed and Breakfast den Engel geloven we dat een goed begin van de dag begint met een ontbijt dat niet alleen lekker is, maar ook recht doet aan onze liefde voor de natuur en onze betrokkenheid bij lokale ondernemers. Daarom staan er elke ochtend bij ons in de gezellige ontbijtkamer heerlijke én eerlijke streekproducten op het menu, zodat je de dag kunt beginnen met een puur en gevarieerd ontbijt waarvan je niet alleen geniet met je smaakpapillen, maar ook met je hart.

Ons streven is om zoveel mogelijk lokale producten te gebruiken, en dat proef je! Het fruit komt rechtstreeks van lokale fruittelers, die met liefde en toewijding hun oogst verbouwen. De stroop en vruchtensappen worden gemaakt door deze fruittelers van eigen oogst, waardoor je de pure smaak van de streek proeft in elk slokje en elke hap. En laten we de honing niet vergeten, die afkomstig is van diverse imkers uit het Leudal. In onze omgeving zijn veel actieve imkers te vinden, en wij ondersteunen ze graag door hun heerlijke honing te gebruiken in ons ontbijt.

Maar dat is nog niet alles. Naast al deze verrukkelijke lekkernijen maak ik ook altijd een vers, warm gerechtje klaar om je ontbijt compleet te maken. Want laten we eerlijk zijn, er gaat niets boven de geur van versgebakken lekkernijen die je tegemoet komen als je aan tafel schuift.

Het ontbijt bij Bed and Breakfast den Engel is meer dan alleen een maaltijd; het is een beleving. Een moment om de tijd te nemen, te genieten van het gezelschap en te proeven van al het goede dat onze streek te bieden heeft. Dus schuif gezellig aan, laat je verrassen en geniet van je verblijf bij ons. Want bij ons begint elke dag als een feestje!

Met hartelijke groet,

Pascal van der Mierden
Bed and Breakfast den Engel